Sociaal Psychiatrisch Zorgbureau

Contactgegevens

Bierensstraat 26
4697 GE Sint-Annaland

06 - 102 001 95
info@spzb.nl

Bezoek de Website

Meer informatie

Problemen die mensen kunnen ondervinden vanuit hun psyche zijn zo gevarieerd als mensen zelf. Onze behandeling gaat dan ook uit van persoonlijke aspecten als de aandacht voor samenhang tussen lichaam, psyche en de omgeving waarin u leeft maar ook en vooral uw persoonlijke levensverhaal.

 

 

 

Intake en diagnostiek

 

Na het eerste gesprek kunnen wij u voorlichten over de aard van uw probleem (diagnose), de mogelijkheden voor behandeling, verwijzing, en wat wij u kunnen bieden in het kader van behandeling of doorverwijzing.

 

 

 

Verwijzing

 

Een goede verwijzing naar een ggz-instelling is belangrijk. Deze dient een gedegen en onderbouwd advies te bevatten voor de specialist die de behandeling op zich gaat nemen. Verkeerde adviezen leiden tot onnodige wachttijden of teleurstelling in het aanbod. Wij verzorgen een uitgebreide, adequate en onderbouwde verwijzing op schrift. Wij zijn erkende verwijzers en kunnen deze daarom ook rechtstreeks voor u verzorgen.

 

 

 

Therapie

 

Uw behandeling start vanaf het eerste contact. Wij hebben dan ook geen wachttijden tussen eerste contact en de daadwerkelijke start van uw behandeling.